Tuš kabine

MS Glass proizvodi tuš kabine u potpunosti prilagođene u različitim stilovima i konfiguracijama. Bez obzira da li ste za čistim izgledom tuš kabine bez okvira, praktičnosti potpuno uokvirenog Sistema sa vratima na otvaranje ka spolja ili ka unutra ili kliznim sistemom. Uvek imamo savršenu ideju da predložimo odgovarajucu Tuš kabinu koja odgovara vašem kupatilu.
Neka MS glass postavi za Vas tuš kabinu, pozovite nas već danas. 064/54-56-534

MS Glass izrađuje tuš kabine po meri baš vašeg kupatila. Naš tim izlazi na lice mesta i uzima precizne mere prostora koji ste vi namenili za tuš kabinu. To znači da ne morate kupovati tuš kabinu u standardnim dimenzijama ukoliko ona ne odgovara vašem prostoru. Isto tako prostor u vašem kupatilu može biti ograničen ostalim kupatilskim elementima tako da ćemo Vam mi pored dimenzija tuš kabine predložiti i jedan od načina otvaranja kako bi se sve funkcionalno uklopilo.

Postoji 4 osnovna modela tuš kabina po meri, i veliki broj varijacija istih. Tako da svako može naći kabinu koja mu odgovara bilo dimenzijonalno, estetski ili cenovno.

1.Pivot tuš kabine izrađuju se u nekoliko varijanti instalacije poput niša instalacije (između 3 zida), ugaone instalacije (između 2 zida u uglu), instalacija na 1 zid (3 strane stakla). Celokupan okov je sa završnom obradom u poliranom hromu. Maksimalne dimenzije vrata za ovaj tip tuš kabine jesu 70x200cm.

2.Klizne tuš kabine koje proizvodi Marconio Whirlpool SPA rade se u 3 varijante: niša instalacija (između 3 zida), ugaona instalacija sa jednim vratima i ugaona instalacija sa dvoje kliznih vrata (sa ulaskom na ćošku). Kabine su potpuno minimalističkog i modernog dizajna jedine takve u našoj zemlji. Klizni sistem se nalazi na podu tako da u gornjoj zoni nema rogobatnih šipki i točkića. Maksimalne dimenzije vrata za ovaj tip kabina jesu 73x200cm.

3.Harmonika tuš kabine izrađuju se u nekoliko varijanti instalacije poput niša instalacije (između 3 zida), ugaone instalacije (između 2 zida u uglu), instalacija na 1 zid (3 strane stakla). Celokupan okov je sa završnom obradom u poliranom hromu. Harmonika tuš kabine su veoma praktične za mala kupatila jer se sastoje iz sklopivih segmenata koji se mogu naslagati uz zid jedan na drugi. Maksimalne dimenzije harmonika vrata (2 segmenta) jesu 80x200cm.

4.Walk in tuš paneli su fiksni paneli koji sprečavaju vodu da izlazi van prostora za tuširanje. Minimalističkog su izgleda gde preovlađuje staklo i minimalno korišćenje okova. Nemaju vrata, a prostor za ulazak je otvoren. Kod ovakvog tipa tuš kabina takodje postoji veliki broj varijacija i mogućnosti izvedbe.

Za početak odredite okvirnu dimenziju tuš kabine uzimajući u obzir i ostale kupatilske elemente. Na osnovu takve skice dođite u naš showroom ili nam pustite zahtev putem e-maila i ostalo prepustite nama. Mi ćemo Vam dati nekoliko predloga uzimajući u obzir dimenzije tuš kabine, vaš prostor I količinu novca koju ste namenili u ovu svrhu.

U zavisnosti od veličine kupatila ili u odnosu na ostale kupatilske elemente u mogućnosti smo da ponudimo nekoliko načina otvaranja tuš vrata na kabini.

1.Pivot otvaranje je klasično otvaranje poput običnih sobnih vrata. Pivot šarke se mogu montirati na drugo staklo ili na zid. Tako da postoji veliki izbor modela sa ovakvim otvaranjem.

2.Harmonika otvaranje je izuzetno efikasno za mala kupatila ili tuš kabine kod kojih je otvaranje vrata na spolja ograničeno nekim drugim predmetom.

3.Klizno otvaranje takođe može biti veoma praktično u malim kupatilima, posebno ako se radi o dvoja vrata sa ulaskom na ćošku. Međutim klizne kabine su takođe i estetski iskorak naše kompanije zahvaljujući svom minimalističkom i elegantnom dizajnu.

4.Na kraju postoje i tuš paneli bez vrata sa slobodnim prostorom za ulazak koji se najčešće koriste u prostranim kupatilima i predstavljaju pravi svetski trend.

Staklo koje koristimo za tuš kabine isključivo je debljine 8mm, kaljeno sigurnosno sa fabrički obrađenim ivicama što obezbeđuje izuzetnu bezbednost našim klijentima. Kaljeno staklo zbog procesa proizvodnje kojim nastaje je 5-6 puta čvršće u odnosu na obično.

Okov koji mi koristimo u proizvodnji tuš kabina je od visoko kvalitetnog mesinga ili prohroma sa završnom obradom u poliranom hromu. Sve ovo čini okov koji koristimo dugovečnim i otpornim na specifične uslove u tuš kabini.

Garancija na okov i montažu ukoliko je vrše naši montažeri iznosi 2 godine. Ukoliko mi ne vršimo montažu ostaje garancija na okov, naravno ukoliko se postupa po uputstvu za održavanje tuš kabine.