Kabine na preklapajuće šarke

Kabine na preklapajuće šarke su idealna resenjs za male prostore. Takđe mozete da birate osim dimenzija i vrstu rukohvata, boju okova i boju stakla. Tuš kabine MS GLASS-a se izrađuju isključivo od kaljenog stakla 8mm obrađenog po meri Vašeg prostora i od prohromskog okova za kojeg smo i uvoznici.
Za više informacija i zakazivanja merenja i izrade mozete nas kontaktirati na 063 8842 716 ili na mejl office@msglass.rs
Svaka tuš kabina MS GLASS-a je posebna i uradjena po Vašoj želji i meri Vašeg prostora.
Proces konfigurisanja Vaše kabine se sastoji iz nekoliko koraka:
1) Koji sistem želite: klizni ili na šarke
2) Davanja okvirnih mera i rasporeda kupatila gde mi predlazemo tip kabine
3) Odabir stakla : 1) providno staklo 2)mat peskirano staklo 3) Parsol dim sivo staklo 4) Parsol dim bronza staklo
4) Odabir boje okova: naš okov je standardno hrom poliran ali po zahtevu kupca moze biti plastificiran u boju po izboru (najčešće: crna mat, antracit, bela) ili galvanizovan u boju zlata sa poliranim sjajem.
5) Odabir rukohvata, stabilizatora i veze izmedju fixnig stakla i zida ( uglavnom se ovaj korak dogovara na licu mesta sa projekt menadzerom koji Vam prestavlja mogućnosti)
Na osnovu svih tih informacija Vam dajemo ponudu i ukoliko Vam ponuda odgovara izlazimo na teren za uzimanje tačnih mera.
Potom se razradjuju mere stakala, i staklo prolazi sledeće faze: sečenja na meru, kant polir obrade stakla, bušenja i pravljenja ureza za okov i potom termalne obrade (Proces kaljenja).
Kada je staklo gotovo zakazujemo tačno vreme montaže u skladu sa Vašim vremenom.
Rok izrade i montaže varira i u praksi je izmedju od 4 do 8 radnih dana od dana uzimanja tacnih mera.
Za više informacija i zakazivanja merenja i izrade mozete nas kontaktirati na 063 8842 716 ili na mejl office@msglass.rs
Takodje nas mozete posetiti u našem izložbenom salonu na Novom Beogradu.